Waterschap

De Nederlandse watersector heeft de afgelopen jaren een flinke groei meegemaakt. De groei in buitenlandse concurrenten belemmert echter een verdere groei. In hoog tempo achterhalen zij namelijk hun kennisachterstand, kunnen zij ook nog goedkoper opereren en krijgen zij veel makkelijker krediet toegekend dan Nederlandse partijen. De exportpositie van Nederland is niet meer zo onomstreden als een aantal jaar geleden. Investeren in kennis en ontwikkeling is daarom nog nooit zo belangrijk geweest.

Er is in de huidige markt ruimte voor loopbaanontwikkeling en coaching. VAPRO kan je hierbij goed van dienst zijn. Daarnaast kunnen wij voor jou ook een gezond en veilig werkklimaat waarborgen. Met onze ruime ervaring in het verhogen van het rendement op de werkvloer helpen wij je graag bij het ontwikkelen van een oplossing op maat.

Een greep uit onze oplossingen voor de markt

 • De werkplek is de beste leeromgeving

  Met een uitgebreide werkplekanalyse analyseren wij waar in de organisatie ruimte is voor ontwikkeling, rekening houdende met het bedrijf en de werkvloer. Hierna bouwen we samen aan een interne opleiding op maat. Je kunt hierbij denken aan een verdieping op specifieke leerrichtingen
  zoals procestechnologie, utilities en onderhoud.
 • Veiliger werken

  Veilig werken in de industrie is een must. Maar hoe creëer je een echte veiligheidscultuur? Dan hebben wij het over een cultuur die niet alleen het aantal ongevallen beperkt, maar ook de kwaliteit van het eindproduct beter maakt. Met onze ruime organisatiekennis kunnen wij je helpen met het ontwikkelen van de juiste veiligheidscultuur.
 • Het kleiner maken van de kloof

  Er is altijd druk om de targets te halen en tegelijkertijd om aan de kwaliteitseisen te blijven voldoen. Goed leidinggeven en duidelijk communiceren is essentieel voor optimale prestaties. Problemen kunnen zich uiten in de vorm van teveel met details bezig zijn, te weinig delegeren, onduidelijk aansturen of niet voldoende ver vooruit plannen. We adviseren je hierover graag verder.