Detacheren

Direct inzetbaar, gemotiveerd personeel
Via detachering krijg je de beschikking over een grote groep vakbekwame, gemotiveerde mensen die direct en flexibel zijn in te zetten in jouw organisatie. Je werkt uitsluitend met professionele en gemotiveerde mensen zonder de financiële en bedrijfsmatige risico’s van een vast contract. Je draagt dus geen enkel risico bij arbeidsongeschiktheid, ziekte of tegenvallende prestaties.

Een partner die investeert in mensen
Het is belangrijk dat medewerkers passen bij jouw organisatie om optimaal te kunnen presteren. Niet alleen wat betreft actuele kennis en ervaring, maar zeker ook met een goede inzet en motivatie. Bij VAPRO Detachering staat investeren in jouw en ons menselijk kapitaal bovenaan. Dit vertaalt zich in een grote inzetbaarheid én rendement van onze medewerkers in jouw organisatie.

Sterk in vakmensen
VAPRO Detachering verhoogt het rendement van organisaties vanaf de werkvloer. Hierbij ligt de focus op mensen, techniek en toegepaste theoretische kennis. VAPRO Detachering zet zich daarom in voor het verbeteren van productieprocessen, grotere inzetbaarheid van personeel en het stimuleren van veilig werken.

Waar kan VAPRO jouw bedrijf bij ondersteunen

 • Niet alleen kandidaten in opleiding, maar ook ervaren operators
 • Medewerkers met oog voor het verbeteren van productieprocessen en veilig werken
 • Alles wordt geregeld, van opleiding tot en met het salaris en de sociale lasten

VAPRO Detachering is sterk in vakmensen

 • Wat kan VAPRO Detachering bieden?

  VAPRO Detachering beschikt over een grote groep vakbekwame, gemotiveerde mensen die direct en flexibel zijn in te zetten in uw organisatie. Je werkt uitsluitend met professionele en gemotiveerde mensen zonder de financiële en bedrijfsmatige risico’s van een vast contract. Jouw bedrijf draagt dus geen enkel risico bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of tegenvallende prestaties.
 • Wat is het verschil tussen VAPRO en VAPRO Detachering?

  VAPRO Detachering is een zelfstandige onderneming en een zusterbedrijf van VAPRO. Als opleider is VAPRO een begrip in de markt en al ruim 60 jaar marktleider in het trainen van hoogwaardig gekwalificeerd industrieel vakpersoneel. De kracht van het samenwerken met VAPRO is:

  • Onze vakmensen hebben directe en onbeperkte toegang tot alle opleidingsfaciliteiten van VAPRO; het meest begeerde vak-diploma in de procesindustrie.
  • Dit betekent gemotiveerde, uitstekend geschoolde en betrokken medewerkers.
  • En met ruim 60 jaar ervaring, herkennen wij talent gelijk.

  Kortom: een efficiënte connectie tussen kennis en kunde.

 • Meer weten over de mogelijkheden van detacheren?

  Kijk dan op de website van VAPRO Detachering.