Human Resource Development

Een effectief, toekomstgericht beleid
Veranderingen in de productieorganisatie en de wijze van produceren hebben vaak direct invloed op de inzetbaarheid van medewerkers. Een duidelijke visie op persoonlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat medewerkers flexibel en multi-inzetbaar zijn en blijven. Met VAPRO voer je een effectief, efficiënt en toekomstgericht HRD-beleid.

Een omgeving creëren waarin medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen
Onze expertise helpt je bij het formuleren van operationele- en persoonlijk ontwikkelplannen, competentiemanagement, het opzetten van leerlingbegeleidingssystemen en beoordelings- en waarderingssystemen. Onze aanpak en geboden oplossingen richten zich op een einddoel. En dat is het creëren van een omgeving waarin individuele medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en de organisatie zicht en controle houdt op de grote lijnen en de ontwikkeldoelstellingen.

Waar kan VAPRO jouw bedrijf onder andere bij ondersteunen

 • Het vormgeven van een opleidingshuis
 • Medewerkers duurzaam inzetbaar houden
 • Het ontwikkelen van medewerkers

Direct aan de slag met onze HRD trainingen

 • Jij zit aan het stuur bij onze HRD Trainingen

  De HRD Trainingen van VAPRO kennen een ‘modulaire opbouw’. Hierbij zit jij, als deelnemer, aan het stuur. Je bepaalt zelf welke trainingen voor jou relevant zijn. Wil je jezelf verdiepen in een bepaald onderwerp? Dan volg je een losse module! Wil je een compleet programma dat alle aspecten van een thema of functie belicht? Dan combineer je losse modules tot een cyclus! Precies zoals jij het wil. Benieuwd hoe dit er uitziet? Kijk dan eens op de themapagina HRD, het ontwikkelen van mensen.

   

   

  Wanneer je in de dagelijkse praktijk het aanspreekpunt bent voor opleidingen die in jouw bedrijf plaatsvinden, dan is deze leergang voor jou gemaakt. In de leergang maken we een verbinding tussen de theorie, praktijkopdrachten en de dagelijkse praktijk. Gedurende de leergang werk je aan het opzetten van opleidingsplannen, het ontwikkelen en implementeren van trainingen, het (mede) uitzetten van opleidingsbeleid en het aansturen en begeleiden van trainers/instructeurs. Bij het uitwerken van de opdrachten word je intensief begeleid door de trainer.

  Kijk op de site van VAPRO Trainingen voor meer informatie.

 • De lerende organisatie

  Hoe komt het toch dat een goed strategisch opleidingsplan geen garantie tot succes is? Hoe komt het dat in de ene organisatie de ontwikkeling van de mensen vanzelf lijkt te gaan terwijl in een andere organisatie dit maar niet lukt? Een breed scala aan factoren hebben invloed op het ontwikkelgedrag van medewerkers en organisatie. In deze cyclus wordt ingegaan op een groot aantal van deze factoren en gekeken wat je concreet kan doen om te komen tot een organisatie waarbinnen mens en organisatie blijven ontwikkelen.

  In de cyclus ´De Lerende Organisatie´ vind je de gereedschappen om te komen tot formele leerstructuren en wordt aandacht gegeven aan het creëren van de omstandigheden om een leercultuur te ondersteunen.

  Kijk op de site van VAPRO Trainingen voor meer informatie.

 • Kosteneffectief trainen en opleiden

  “En wat levert dat dan op?” is een veel gestelde vraag van het management als het gaat om de opbrengst van training en opleiding. In deze cyclus vind je alle puzzelstukken om meer met minder te kunnen gaan doen. Meer (aantoonbaar) effect op de werkplek met minder kosten en moeite.

  Lees meer over de inhoud van deze cyclus?