Waarom VAPRO Blog Werken bij

Online leermiddelen

Naast papieren boeken bieden wij ook online boeken aan. Hiervoor maken we gebruik van het online leerplatform EduCourse. Bij de aanschaf van een online boek krijg je hier drie jaar toegang toe.

Waarom online leermiddelen?

Het voordeel van een online boek is dat je er overal mee aan de slag kunt, als je maar een internetverbinding hebt. Naast de theoretische inhoud, hebben wij in onze online uitgaven ook video’s en linkjes naar andere websites toegevoegd die de theorie ondersteunen. Zo krijg je een nog beter beeld bij de uitleg in de theorie.

Bekijk het introductiefilmpje om een kijkje te nemen hoe onze online boeken eruit zien en werken.

Welke online leermiddelen zijn er?

Wij bieden de volgende online leermiddelen aan:

 • Operator A, B, C
  Boeken die het theoretische gedeelte omvatten voor mbo operatoropleidingen. De inhoud is geschreven vanuit de praktijk en dus herkenbaar voor iedereen die werkzaam is in de procesindustrie.
 • Keuzedelen
  Lesmateriaal dat ingezet wordt door verschillende opleiders om studenten meer verdieping of verbreding aan te bieden, als verplicht onderdeel van een mbo opleiding om deze succesvol af te ronden.
 • Zelfstudieroute richting de Meesterproef
  Diverse modules die je zelfstandig en in je eigen tempo kan doorlopen, om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de VAPRO Meesterproef.
 • BOL-pakketten
  Voor bol opleidingen in het mbo bieden we een compleet pakket aan met alle onderdelen uit de Operator A of Operator B opleiding.

Bestel direct onze online leermiddelen