Het vernieuwde magazine voor de procesindustrie

Nieuws uit de branche, handige tips, ervaringen tijdens een opleiding, een kijkje in de keuken bij andere bedrijven en vacatures in de industrie. Met het nieuwe digitale VAPRO Operator Magazine blijf je eenvoudig op de hoogte van ontwikkelingen die meerwaarde hebben voor jouw werk. Of je nou een leidinggevende bent, een voorman of een operator. Gewoon via je mobiele telefoon, tablet of pc. Gratis en voor niets!

In de eerste digitale editie van het Operator Magazine staat onder meer een interview met Mark Bosman die vertelt over het belang van kennisdeling en opleiden. VAPRO-consultant Dirk de Knecht legt uit hoe je als leidinggevende een toolbox meeting interessant kunt maken. Tony Teuben – met 42 jaar ervaring in de procesindustrie – geeft praktische tips en deelt zijn ervaringen. En je komt in deze editie te weten welke vaardigheden nodig zijn voor de ‘operator van de toekomst’.

Operator Magazine in je mailbox
Het VAPRO Operator Magazine verschijnt zes keer per jaar, waarvan vier edities digitaal. In de zomer en rond kerst komt er ook een papieren versie uit. Zo op de deurmat. Doel van het magazine? Leren van elkaar. Het mooie is dat aanmelden niets kost en het is een fluitje van een cent. Heb je jezelf aangemeld? Dan ontvang je de eerstvolgende editie van het digitale magazine in je mailbox.

Bijna 1000 operators op Facebook
Op Facebook verschijnen vanaf nu verse nieuwsberichten, vacatures en artikelen die ook in het VAPRO Operator Magazine staan. Nuttig en leerzaam. Je kunt als operator eenvoudig op de hoogte blijven en meepraten. Hoe? Door ons platform voor operators te liken en lid te worden van het platform. Bijna 1000 operators gingen je al voor.