ThiemeMeulenhoff en VAPRO tekenen unieke overeenkomst

Vanaf 1 juli biedt ThiemeMeulenhoff de Vapro Zorg en Welzijn examens aan. Recent hebben Vapro en ThiemeMeulenhoff een meerjarige overeenkomst getekend.

ThiemeMeulenhoff is marktleider in het beroepsgerichte MBO onderwijs voor Zorg en Welzijn. VAPRO is de specialist op het gebied van ontwikkeling van MBO personeel in de Maakindustrie en Zorg en Welzijn. Deze examens zijn vanaf november 2017 beschikbaar voor de opleidingen Verzorgende IG (VIG), Verpleegkundige (VZ) en pedagogisch medewerker kinderopvang (PW).

De examens sluiten naadloos aan bij de ThiemeMeulenhoff series Traject V&V en Traject Welzijn. Vapro geeft per toets aan op welke theorie uit de series van ThiemeMeulenhoff de vragen betrekking hebben. Hierdoor zijn de toetsen zowel ontwikkelingsgericht als kwalificerend prima in te zetten.

ThiemeMeulenhoff en VAPRO tekenen overeenkomst

Namens VAPRO waren Eric de Jong (directeur) en Niels Korst (Teamcoördinator Onderwijsontwikkeling) aanwezig. ThiemeMeulenhoff was vertegenwoordigd door Roel Bakker (directeur business en product development) en Willem Hajer (Marketing).