VAPRO lanceert nieuwe site voor elektrotechnische veiligheidstrainingen

VAPRO heeft onlangs een nieuwe website in het leven geroepen voor de elektrotechnische veiligheidstrainingen. Op de site www.vapro-veiligheid.nl is het trainingsaanbod voor NEN3140, NEN3840 en de training ´Werken aan of in de nabijheid van hoogspanningslijnen´ terug te vinden.

Meer zichtbaarheid voor onze elektrotechnische veiligheidstrainingen

Jan Spier, manager VAPRO Trainingen, geeft aan: “We hebben deze trainingen al langer in ons aanbod, maar we hadden het gevoel dat ze niet altijd makkelijk werden gevonden”. Met de NEN trainingen richt VAPRO zich niet primair op de procesindustrie. Een groot deel van de NEN3140 en NEN3840 trainingen wordt gevolgd door installateurs en aannemers. Toch is er binnen de procesindustrie ook behoefte aan goede NEN trainingen. Jan Spier: “Veilig werken met elektriciteit is belangrijk in iedere omgeving. Ook in de procesindustrie. Want bedenk maar eens met hoeveel elektrische installaties en apparaten een operator per dag in aanraking komt. Als werkgever wil je toch dat wanneer medewerkers bijvoorbeeld een zekering vervangen, dit ook op een veilige manier doen?”

Onderscheidend door een eigen trainingslocatie

Op de trainingslocatie in Woerden worden zowel de NEN3140 als de NEN3840 trainingen gegeven. Jan Spier: “Het hebben van een eigen trainingslocatie biedt veel voordelen. Zo kan er in onze locatie in Woerden echt worden gewerkt met hoogspanning. Hierdoor ervaart de deelnemer wat het is om met hoogspanning te werken. Daarnaast hebben we 52 weken per jaar de beschikking over onze trainingslocatie. We hebben voor Woerden gekozen omdat die ook mooi centraal in Nederland ligt”.

Benieuwd naar het aanbod van elektrotechnische veiligheidstrainingen? Kijk dan op www.vapro-veiligheid.nl.