VAPRO lanceert volledig digitaal lesmateriaal in EduCourse

Vanaf dit jaar biedt VAPRO de succesvolle ProcesPlus boekenserie ook volledig digitaal aan. Dit omdat de vraag naar online leren de afgelopen jaren sterk is gegroeid. Dus geen zware boeken of rijen met mappen, maar de volledige ProcesPlus serie handig op een tablet of PC en tegen een scherpe prijs.

 

Dit jaar introduceert VAPRO, in samenwerking met EduCourse de volledige digitale uitgave van de ProcesPlus boekenserie voor operators.

Voor wie nog niet bekend is met de ProcesPlus reeks, deze 16-delige serie van VAPRO biedt alles wat u nodig heeft voor uw operatoropleiding:

  • 16 theorieboeken op onderwerp (bijv. Procesbeheersing, Utilities, Onderhoud)
  • verdiepende stof bij ieder boek, zoals extra informatie en filmmateriaal
  • oefenvragen voor de deelnemer behorende bij de lesstof
  • moderne content en lay-out

De methode is geschikt voor de complete operator A en B opleidingen. Ook kunnen de boeken los van elkaar afgenomen. Meer informatie over de boekenserie ProcesPlus vindt u op onze website.

Slepen met boeken is verleden tijd
De ProcesPlus boekenserie wordt sinds de lancering in 2015 succesvol gebruikt door meerdere MBO opleiders met verschillende opleidingsmethodieken.

“Door de onderwerp gerichte opzet kon ik de boekenserie
zo inpassen in mijn eigen curriculum opleidingsmethode”

Dankzij onze samenwerking met EduCourse is het nu ook mogelijk om ons lesmateriaal geheel online af te nemen via internet en direct te gebruiken op een PC, tablet of smartphone. Het ProcesPlus lesmateriaal is daarmee overal en altijd toegankelijk.
Uw leerlingen kunnen straks dus leren waar en wanneer zij maar willen.

Alle content bij elkaar in EduCourse
De volledig content van ProcesPlus wordt online beschikbaar gesteld via het online afspeelplatform EduCourse.

Niet alleen de theorieboeken, maar ook de aanvullende verdiepingsstof en de bijbehorende oefenvragen worden in een overzichtelijk en aanpasbaar drieluik weergegeven. De cursist heeft dus per boek en per hoofdstuk alle materialen bij de hand

Bijvoorbeeld: wanneer de deelnemer de verdieping of de vragen wil inzien (rechter kolom), kan hij de inhoudsopgave (linker kolom) en het boek (midden kolom) op het scherm verkleinen, zodat de focus op het gewenste onderdeel kan worden gelegd.

VAPRO onderzoekt daarnaast ook de mogelijkheid om scholen zelf aanvullende content toe te laten voegen aan de basis lesstof van ProcesPlus. Zo maakt u in EduCourse uw eigen lesmateriaal aanvullend op maat.

Introductiekorting
De introductie van de nieuwe uitgaven in EduCourse betekent dat VAPRO u, zowel voor de BOL als BBL deelnemers, een aantrekkelijke prijs kan aanbieden. Per boek betaalt u tussen de €70 en €95.

U kunt de digitale ProcesPlus-serie vanaf 1 juni vooruit bestellen in de webwinkel van VAPRO. Uw leerlingen krijgen dan toegang tot de boeken op EduCourse vanaf de aankoopdatum totdat hun gehele opleiding voltooid is.

Aanvullende dienstverlening
De ProcesPlus boekenserie is ingericht op zelfstudie. Toch kan het zo zijn dat u graag wilt weten of uw leerlingen de stof beheersen, voordat ze aan hun examens beginnen.

Daarom bieden wij u in onze dienstverlening de mogelijkheid om zelf uw proeftoetsen samen te stellen uit onze vragenbank met meer dan 25.000 vragen. VAPRO weet namelijk uit ervaring dat het ontwikkelen van tussentijdse toetsing een tijdrovende klus is.

Meer weten of meer zien?
Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe digitale uitgave van de ProcesPlus serie en wij willen dit ook graag aan u laten zien. Mocht u interesse hebben in een demo of meer informatie wensen over de ProcesPlus serie in EduCourse, neem dan contact op met René Frederiks via r.frederiks@vapro.nl of via 06 22 32 77 18.