Kennis op maat

Merk je dat je over een bepaald onderwerp te weinig weet? Is je kennis wat weggezakt? Of is er iets vernieuwd op het bedrijf en je wil je daar in verdiepen? Wil je je kennis updaten en dit met een certificaat aantonen? Dan is ‘Kennis Op Maat’ iets voor jou.

Met Kennis Op Maat breid je gericht je theoretische kennis uit
Met Kennis Op Maat kan je aangeven aan VAPRO over welke onderwerpen jij meer kennis op wilt doen. VAPRO stelt op basis van jouw vraag een informatieboek voor je samen. Op het niveau dat bij je past. De theorie kun je dan zelf en in jouw tempo leren.

Kennis Op Maat biedt theorie aan over onder meer de volgende onderwerpen:
• Pneumatiek en hydrauliek
• Meet- en regeltechniek
• Besturingstechniek
• Eenheidsbewerkingen
• Wiskunde
• Scheikunde

Maak je kennis zichtbaar met het Kennis Op Maat certificaat
Wil je de theorie die je geleerd hebt afsluiten met een kennistoets? Dat kan. Aan de hand van jouw theorieboek wordt een theorietoets samengesteld. Wanneer je deze toets succesvol aflegt, ontvang je het Kennis Op Maat certificaat. Een mooie kans om aan jouw (toekomstige) werkgever te laten zien hoe jij je ontwikkelt.

Wat kost Kennis op Maat?
De kosten zijn afhankelijk van het aantal onderwerpen en het aantal toetsen. In overleg met VAPRO kies je welke onderwerpen voor jou relevant zijn. Op basis daarvan ontvang je een prijsvoorstel op maat.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via opleidingen@vapro.nl.

Met de komst van het Kennis Op Maat certificaat, neemt VAPRO, per 31 mei 2018, afscheid van het huidige Theoriecertificaat. De volledige theorie van de operatoropleidingen kun je natuurlijk nog wel leren, maar nu door middel van het Kennis Op Maat model, waarbij je de theorie ook in delen en in je eigen tempo kunt doorlopen.

Examendata voor deelnemers die reeds zijn gestart met het Theoriecertificaat vindt u hier.