VAPRO Share

VAPROshare is het online distributieplatform waar je alle examendocumenten vindt om het beroepsgerichte VAPRO-model te examineren en de opleiding uit te voeren. Ook kun je hier de belangrijke producten vinden, zoals observatielijsten en praktijkproeven, maar ook de handleidingen, verantwoordingsdocumenten en OER’en.

Aangezien geheimhouding een belangrijk aspect is van examinering, is het alleen mogelijk om na autorisatie van Examenleverancier VAPRO, de examendocumenten te downloaden. Ben je nog niet geautoriseerd? Vraag dan uw gebruikersgegevens aan via het formulier hieronder.

Mocht je nog gebruik willen maken van de examendocumenten voor onze eindtermgerichte opleidingen? Vraag deze dan aan bij de supportafdeling. De contactgegevens vind je hiernaast in het oranje vlak. Geef daarbij duidelijk aan welke examenproducten je voor welke opleiding nodig hebt. Binnen een week ontvang je de documenten in je mailbox.

Veelgestelde vragen

  • Ik ben werkzaam bij een bedrijf en wil gebruik maken van de documenten op VAPRO Share. Wat moet ik doen?

    Je kunt de benodigde documenten opvragen via de betreffende onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling werkt immers direct samen met jullie bedrijf. De onderwijsinstelling zal je op verzoek dan ook de meest actuele documenten van VAPRO Share toesturen.

  • Ik ben werkzaam bij een school en wil gebruik maken van VAPRO Share. Hoe kom ik aan een account?

    Op VAPRO Share vind je alle servicedocumenten die je nodig hebt bij de uitvoering van de opleiding. Je kunt hierbij denken aan informatiedocumenten, toetsplannen, leerplannen, aanvraagformulieren voor de examinering etcetera.

    Wanneer je als opleider een contract hebt voor het gebruik van het VAPRO BGO-model, krijg je automatisch toegang tot VAPRO Share. Wanneer meerdere personen namens jouw organisatie toegang willen verkrijgen, dienen deze personen de gebruikersverklaring in te vullen, te ondertekenen en retour te sturen naar support@vapro.nl.

    Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen een persoonlijke log-in.