Kennis op Maat: Gericht de kennis van medewerkers ontwikkelen

Kennis ontwikkelen, behouden en borgen is voor iedere organisatie een uitdaging. Je kunt medewerkers nou eenmaal niet altijd lang missen in de productie.

Daarom is VAPRO Select uitgebreid met een dienstverlening speciaal gericht op het bedrijfsleven: Kennis Op Maat.

Kennis Op Maat komt tegemoet aan de behoefte tot kennisontwikkeling binnen organisaties. Geen uitgebreide opleiding, maar de specifiek gewenste theorie in een eigen boek gebundeld door middel van de VAPRO Select methode.

Maatwerk dus – en alles geheel op basis van printing on demand. Bedrijven kunnen zo op ieder moment doelgericht scholen, of een eigen bedrijfsopleiding opzetten.

Met VAPRO Select is volledig patchwork mogelijk in de theorie die aansluit op de behoefte van dat moment. Daarnaast bepaal je als organisatie hoe, waar en wanneer je de werknemers wilt scholen eventueel aangevuld met dienstverlening vanuit VAPRO.

Hierbij kun je denken aan onderwerpen als:

  • Wiskunde
  • Scheikunde
  • Pneumatiek en hydrauliek

Uiteraard wil je als organisatie ook weten of het scholingstraject wel het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Daarom kunnen er aan de hand van de geselecteerd theorie, ook maatwerktoetsen worden samengesteld. Cursisten behalen daarmee het Kennis Op Maat Certificaat over de geleerde onderwerpen en kunnen daarmee aantonen dat zij de VAPRO theorie op het geleerde niveau beheersen.

Met de komst van het Kennis Op Maat certificaat, neemt VAPRO, per 31 mei 2018, afscheid van het huidige Theoriecertificaat. De volledige theorie van de operatoropleidingen kan uiteraard nog wel worden afgenomen, maar nu door middel van het Kennis Op Maat model, waarbij de theorie in delen kan worden doorlopen.

Meer weten neem dan contact op met uw accountmanager, stuur een mail naar leermiddelen@vapro.nl, of kijk op de website van VAPRO.