VAPRO leergang Operationeel Management & Persoonlijk Leiderschap. Altijd maatwerk!

De VAPRO leergang Operationeel Management & Persoonlijk Leiderschap wordt aangeboden als Open Inschrijving, maar ook Incompany.

Open Inschrijving

Meestal neem je als enige uit jouw organisatie deel aan een open inschrijving en bestaat de groep uit deelnemers van verschillende organisaties binnen de industrie. Je leert zo ook van andere bedrijven – en anderen leren van jou. Daarnaast wordt je als individu sterker in jouw rol als leidinggevende. De leergang vindt plaats in een conferentieoord.

Incompany

Een Incompany leergang volg je samen met collega’s uit je eigen organisatie. Hierdoor ontstaat er vaak ook een vorm van teamontwikkeling. Je leert met elkaar dezelfde taal spreken en samen pas je het geleerde toe. De leergang kan op een externe locatie of binnen de eigen organisatie worden georganiseerd.

Hoe beïnvloed ik anderen effectief?

Dat is de vraag die centraal staat. Tijdens de VAPRO leergang OM&PL krijg je een spiegel voorgehouden en leer je net zoveel over jezelf als over anderen. Als het om leidinggeven gaat, ben jij zelf je eigen instrument. Incompany trajecten leiden vaak tot meerdere trainingen bij dezelfde organisatie. Niet zelden wordt er met een operationeel team begonnen en eindigen wij bij het Management Team – en een gezamenlijke sessie door alle lagen heen. De terugkoppeling die wij van deelnemers en organisaties krijgen is dat zaken soepeler lopen, er meer onderling begrip is – en dat er onderling effectiever wordt gecommuniceerd. Veel interne leergangen monden dan ook uit in cultuurveranderingstrajecten. Deze twee vullen elkaar uitstekend aan.

Meer weten?

Kijk op onze website wat de leergang Operationeel Management & Persoonlijk Leiderschap kan betekenen voor jouw organisatie.