VAPRO Maintenance: de flexibele oplossing voor goed gekwalificeerd onderhoudspersoneel

Als ervaren onderhoudsspecialist kun je tegenwoordig overal terecht. Dat is heel fijn voor de professional, maar vaak lastig voor bedrijven.

Want waar haal jij de juiste gekwalificeerde onderhoudsmonteurs vandaan?
En hoe bied je als bedrijf genoeg uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden om jouw technisch onderhoudspersoneel duurzaam aan je te binden?

Voor deze en andere HR- en onderhoudsvragen kan VAPRO Maintenance uitkomst bieden.

Wij detacheren niet alleen goed geschoold technisch personeel, maar wij dragen ook zorg voor hun blijvende ontwikkeling met een eigen Maintenance opleidingsprogramma dat wij aanbieden aan onze specialisten. Daarnaast bieden wij ook ander technisch personeel de mogelijkheden om zich te ontwikkelen binnen de Maintenance-hoek van de proces- en maakindustrie.

Zo houden wij onszelf interessant voor de beste onderhoudsmonteurs en kunnen wij met VAPRO Maintenance bedrijven in de procesindustrie, flexibel en op maat, de beste vaklieden aanbieden – precies wanneer zij deze nodig hebben voor onderhoud en reparaties.

VAPRO Maintenance is onderdeel van VAPRO, een van de bekendste ontwikkelingspartners binnen de Nederlandse procesindustrie.

Meer weten over de mogelijkheden rondom het flexibel inhuren van beginnende en ervaren onderhoudsmedewerkers- of ben je misschien zelf een (ervaren) onderhoudsspecialist die zichzelf meer in de breedte wil ontwikkelen bij verschillende opdrachtgevers?

Geef ons een belletje (035-203 60 10), of kijk op onze website:
www.vapromaintenance.nl