VAPRO Belgie

De VAPRO Groep is al meerdere jaren actief in België. Met eigen consultants is VAPRO België ondertussen een bekende naam geworden in ontwikkeling van Human Capital voor de Belgische industrie. Tot onze huidige klantenkring kunnen wij verschillende bedrijven uit de wereld van de (petro-)chemie, kunststoffen, recycling, voeding en energie rekenen.

Voor deze klanten is VAPRO niet alleen een adviseur.  We zijn een partner bij het meedenken en realiseren van een effectief en rendabel Human Resource beleid.  Centraal hierbij staan realistische doelstellingen, pragmatische oplossingen en een soepele implementatie.

Kwaliteit gegarandeerd

VAPRO België is gecertificeerd met het Qfor kwaliteitslabel. Het Qfor-model is gericht op kwaliteitsevaluatie en certificatie van opleidings- en consultingorganisaties. Dankzij de Qfor certificering kunnen wij aantonen te voldoen aan degelijke methodes voor de kwaliteitscontrole van opleidingsorganisaties en consultingbureaus.

Daarnaast kunnen onze klanten gebruik maken van een financiële tussenkomst via de KMO-portefeuille.  Via de website van KMO kunnen kleine en middelgrote ondernemingen maximaal 40% steun (onder voorwaarden) ontvangen op de in aanmerking komende opleidingskosten.

       

Onze Dienstverlening

Het productaanbod van VAPRO is divers. Maar welke oplossing je ook kiest, bij VAPRO staat de werkplek altijd centraal!

  • Behaal winst door procesoptimalisatie

    Productie- en procesoptimalisatie maakt meer productie tegen dezelfde kosten mogelijk en levert direct winst op. VAPRO kan je helpen met een op maat gemaakt programma waarmee je veranderingen op een bedrijfsspecifiek proces kunt implementeren. Hierbij is aandacht voor de drie essentiële factoren: mens, kennis en systeem.

  • Veilig aan de slag

    Veiligheid en veilig werken heeft bij veel bedrijven hoge prioriteit. Op de werkvloer gaat dit verder dan alleen het dragen van een helm en een vestje. Het betreft ook je manier van denken om bepaalde onveilige situaties te kunnen voorkomen. Een succesvolle onderneming heeft een goede veiligheidscultuur en is in staat deze te borgen.

  • Wij helpen bij leidinggeven in een complexe omgeving

    De procesindustrie is een omgeving die technologisch steeds omvangrijker en complexer wordt. Leidinggeven in zo’n omgeving kan lastig zijn. Er is druk om de targets te halen en tegelijkertijd om aan de kwaliteitseisen te blijven voldoen. Goed leidinggeven en duidelijk communiceren is essentieel om optimaal te blijven presteren.

Contactgegevens

VAPRO België
Stabroek Business Center
Abtsdreef 10, 2940 Stabroek, Belgium

E info@vapro.be
M +31 6 519 88 620
Helma Jilesen - Relatie Manager