Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij VAPRO is erg eenvoudig door het sollicitatieformulier in te vullen bij de vacature die aansluit bij jouw werkervaring en wensen. Als er geen relevante of interessante vacature tussen staat is het natuurlijk ook mogelijk een open sollicitatie te sturen. Zet in je motivatie waarnaar je op zoek bent en wat je voor VAPRO kunt betekenen. Je ontvangt altijd een bevestiging van je sollicitatie. Wij bekijken je (open) sollicitatie zorgvuldig en laten altijd weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek is er met name op gericht om een beeld te vormen van jou als persoon en om een idee te krijgen of je geschikt bent voor de functie en of je bij de cultuur van VAPRO past. Ook krijg jij de mogelijkheid om een goed beeld te vormen van de functie waarop je hebt gesolliciteerd, de afdeling en VAPRO.

Assessment

Indien zowel VAPRO als jij enthousiast zijn, volgt er een e-assessment die je thuis kunt maken. Het e-assessment bestaat uit een intelligentie-, competentie- en drijfverentest. Na afloop van het assessment is het mogelijk het rapport gelijk in te zien.

Tweede gesprek

Als de uitslag van het assessment aansluit bij de functie, volgt er een tweede gesprek. Afhankelijk van de functie is dit gesprek met de leidinggevende, een collega of een inhoudsdeskundige.

Over het algemeen bevat de procedure twee gesprekken. Bij wederzijdse interesse volgt daarna een aanbod.