Wat doet VAPRO?

VAPRO verhoogt het rendement van organisaties vanaf de werkvloer en met focus op mensen, techniek en toegepaste theoretische kennis. Investeren in menselijk kapitaal speelt bij onze dienstverlening een cruciale rol. Niet alleen investeren in onze klanten, maar ook in onze medewerkers. Bij VAPRO werken gedreven professionals met een dorst naar vakkennis die zij met beleving uitdragen.

Het succes van bedrijven is het directe gevolg van gemotiveerd en goed opgeleid personeel. De factor mens is bij VAPRO cruciaal. Door mensen en hun werkplek centraal te zetten in onze dienstverlening, kunnen wij de impact maken die we willen en een substantiële bijdrage leveren aan het realiseren van de wensen, doelen en bedrijfsresultaten van onze opdrachtgevers. Wij zijn veel meer dan een opleider en adviseur.

Pas jij bij onze kernwaarden?

Vakmanschap
Wij leiden niet alleen op tot vakmannen of vakvrouwen, we zijn het zelf ook. Gebruik jij ook actief jouw persoonlijke talenten om jezelf continu te ontwikkelen? Ben jij bevlogen en bezield?

Toegewijd
Wij verplaatsen ons in de situatie van de klant en leiden op om impact te maken. Geef jij altijd 100% om een mooi resultaat neer te zetten? Voer jij je werk uit met enthousiasme, volle overtuiging en overgave?

Maatgevend
Als toonaangevend instituut verleggen wij telkens grenzen, zowel bij onze klanten als onszelf. Omarm jij ook uitdagingen en benut je kansen? Zoek jij altijd naar de beste oplossing? Ben jij actief, scherp en flexibel?

Betrouwbaar
Als opleider dragen wij grote verantwoordelijkheid. Mensen moeten van ons op aankunnen. Ben jij iemand die je woord nakomt? Kunnen klanten en collega’s op je bouwen?