Freelancers gezocht

VAPRO maakt regelmatig gebruik van de expertise van freelancers voor de ontwikkeling en uitvoering van onze producten en diensten. Onze freelancers zijn enthousiaste inhoudsdeskundigen die werkzaam zijn als docent, ontwikkelaar, beoordelaar, examinator, auteur of praktijkbegeleider.

VAPRO is landelijk actief en een groot deel van onze projecten worden bij onze klanten op locatie uitgevoerd. Indien we een freelancer voor een opdracht willen inzetten, benaderen we eerst de freelancers binnen onze freelancepool. Indien er geen freelancer beschikbaar is, zetten we een opdracht uit. Wij komen dus graag in contact met professionals die beschikken over relevante ervaring binnen de industrie en het mbo onderwijs. Indien je als docent aan de slag wilt, is een lesbevoegdheid een vereiste.

Wanneer je wilt worden opgenomen in de freelancepool,  of wanneer je een interessante opdracht hebt gezien, kun je je cv sturen naar onze HR afdeling. Geef in je mail aan welke opdrachten je aanspreken of op welke opdracht je reageert.

Met onze freelancers sluiten wij een koepelovereenkomst. Indien je ingezet wordt voor een opdracht of traject ontvang je een opdrachtbevestiging.