Waarom VAPRO Blog Werken bij

VAPRO advies

Wil je het beste uit je operationele medewerkers te halen? Maak dan gebruik van onze ervaring, 4M aanpak en middelen. Zo kun je met vakmensen zorgeloos en efficiënt (blijven) produceren.

Waarom VAPRO advies?

Je hebt het gevoel dat de productieresultaten beter kunnen of moeten zijn, maar je weet even niet hoe dat te realiseren? VAPRO kan je hierbij helpen, door samen met jou in je medewerkers te investeren. Daarbij zetten we niet in op de optimalisatie van de machines, maar juist op die van de mensen in jouw bedrijf.

Vanuit de door jou geformuleerde klantvraag brengen we met de VAPRO bedrijfsscan die factoren in kaart, die jouw medewerkers kunnen beïnvloeden om de productieresultaten te verbeteren. Vervolgens helpt de expertise van een VAPRO consultant je om gestructureerd en met een bewezen projectaanpak de verbeteringen in gang te zetten. Daarbij zetten we leermiddelen en werkvormen in, die we in nauwe samenwerking met elkaar bepalen en ontwikkelen. De VAPRO consultant heeft bovendien oog voor alle stakeholders binnen het bedrijf, zodat er sprake is van een blijvend (leer)effect.

Wil je je bedrijfsresultaten verbeteren en de sleutel daartoe zien in de deskundigheid van jouw medewerkers? Dan biedt VAPRO advies je graag de helpende hand. Onze kracht ligt op de werkvloer en het in verbinding brengen van die werkvloer met het (middle) management.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op