Waarom VAPRO Blog Werken bij

VAPRO leermiddelen en examens

Leren op de manier die bij jou past. VAPRO biedt mogelijkheden om op papier of online praktijkgericht te leren. Ook kun je jezelf toetsen. Als extra check of om een waardedocument te behalen.

Waarom VAPRO leermiddelen en examens?

Leren en ontwikkelen is onlosmakelijk verbonden met leermiddelen en examens. VAPRO levert een breed en praktijkgericht assortiment aan kwalitatief hoogwaardige leermiddelen, toetsen en examens.

Heb jij liever papieren of juist online leermiddelen? Ben je op zoek naar een leermiddelenpakket voor een volledige opleiding of wil je juist modulair opleiden en in je eigen tempo de modules stapelen? Wil je gewoon wat oefentoetsen of juist echte examens inzetten? Binnen ons brede aanbod kun je je eigen keuzes maken. Ook is het altijd mogelijk om specifiek voor jouw onderwijsinstelling of bedrijf maatwerkleermiddelen of -toetsen in te zetten.

En wat helemaal uniek is: je kunt zelfs je eigen boek samenstellen! Een mooiere manier om op maat te leren, is er niet.

Foutje gevonden?

Wij besteden zorgvuldig aandacht aan de kwaliteit van onze leermiddelen. Kom je toch iets tegen, wat volgens jou niet klopt? Geef het ons dan door. Dan passen wij het aan.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op

Leermiddelen en examens

070 337 8300