Werken bij VAPRO

VAPRO zoekt slimme mensen met pit! Ben jij klaar om impact te maken bij nationale en internationale spelers in de industrie?

Onze vacatures

Wij zijn een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is. Dit vraagt veel van jouw eigen inbreng en professionaliteit. Omdat wij vooraan willen staan bij de ontwikkeling van trends in de wereld van educatie, investeren wij in onze eigen medewerkers middels opleidingen en trainingen. Wij vragen hierin een gezonde ambitie om jezelf continu te verbeteren. Daarvoor belonen we je met een uitstekend salaris, goede secundaire voorwaarden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Accountmanager buitendienst regio Zwolle

- - 40 uur per week

Trainer/adviseur NEN 3140/NEN 3840

- Den Haag - 32/40 uur per week

Open Sollicitatie

Heb jij interesse om bij VAPRO (of één van onze labels) te komen werken, maar staat er momenteel geen passende vacature online die jou aanspreekt? Neem dan het heft in eigen hand en stuur ons gerust een open sollicitatie.

MBO / HBO / WO - Nederland - 40 uur per week

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op

Miranda Dijkstra

Recruitment

070 337 8300

Pas jij bij onze kernwaarden?

Onderstaande kernwaarden vinden wij belangrijk.

Vakmanschap

We zijn gedreven en bevlogen. Inhoudelijk sterk. We leiden niet alleen anderen op tot vakmannen, we zijn het zelf ook.

Toegewijd

Werkgevers. Werknemers. Jongeren. Ouderen. We hebben het vermogen om onszelf in hun situatie te verplaatsen en helpen om impact te maken.

Maatgevend

We zijn actief en flexibel en benutten kansen. We boren nieuwe markten aan en omarmen uitdagingen. We zoeken naar de beste oplossingen die leiden tot het hoogste rendement.

Betrouwbaar

Ons plichtsbesef is sterk ontwikkeld. Mensen moeten van ons op aankunnen. We zijn stevig en vertrouwd.

Onze sollicitatieprocedure

Solliciteren bij VAPRO is erg eenvoudig door het sollicitatieformulier in te vullen bij de vacature die aansluit bij jouw werkervaring en wensen. Als er geen relevante of interessante vacature tussen staat is het natuurlijk ook mogelijk een open sollicitatie te sturen.

Zet in je motivatie waarnaar je op zoek bent en wat je voor VAPRO kunt betekenen. Je ontvangt altijd een bevestiging van je sollicitatie. Wij bekijken je (open) sollicitatie zorgvuldig en laten altijd weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

1

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek is er met name op gericht om een beeld te vormen van jou als persoon en om een idee te krijgen of je geschikt bent voor de functie en of je bij de cultuur van VAPRO past. Ook krijg jij de mogelijkheid om een goed beeld te vormen van de functie waarop je hebt gesolliciteerd, de afdeling en VAPRO.

2

Assessment

Indien zowel VAPRO als jij enthousiast zijn, volgt er een e-assessment die je thuis kunt maken. Het e-assessment bestaat uit een intelligentie-, competentie- en drijfverentest. Na afloop van het assessment is het mogelijk het rapport gelijk in te zien.

3

Tweede gesprek

Als de uitslag van het assessment aansluit bij de functie, volgt er een tweede gesprek. Afhankelijk van de functie is dit gesprek met de leidinggevende, een collega of een inhoudsdeskundige. Over het algemeen bevat de procedure twee gesprekken. Bij wederzijdse interesse volgt daarna een aanbod.