Waarom VAPRO Blog Werken bij

Werken bij VAPRO

VAPRO zoekt slimme mensen met pit! Ben jij klaar om impact te maken bij nationale en internationale spelers in de industrie?

Pas jij bij onze kernwaarden?

Onderstaande kernwaarden vinden wij belangrijk.

Vakmanschap

We zijn gedreven en bevlogen. Inhoudelijk sterk. We leiden niet alleen anderen op tot vakmannen, we zijn het zelf ook.

Toegewijd

We hebben het vermogen om onszelf in de situatie van onze opdrachtgevers te verplaatsen en helpen om impact te maken.

Maatgevend

We zijn actief en flexibel. We benutten kansen en omarmen uitdagingen. We zoeken naar de beste oplossingen die leiden tot het hoogste rendement.

Betrouwbaar

Ons plichtsbesef is sterk ontwikkeld.
Mensen moeten van ons op aankunnen.
We zijn stevig en betrouwbaar.

Onze sollicitatieprocedure

Solliciteren bij VAPRO is erg eenvoudig door het sollicitatieformulier in te vullen bij de vacature die aansluit bij jouw werkervaring en wensen. Als er geen relevante of interessante vacature tussen staat is het natuurlijk ook mogelijk een open sollicitatie te sturen.

Zet in je motivatie waarnaar je op zoek bent en wat je voor VAPRO kunt betekenen. Je ontvangt altijd een bevestiging van je sollicitatie. Wij bekijken je (open) sollicitatie zorgvuldig en laten altijd weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

1

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is erop gericht om ons een beeld te vormen van jou als persoon, of je geschikt bent voor de functie en of je bij de cultuur van VAPRO past. Ook krijg jij de mogelijkheid om je een goed beeld te vormen van de functie, de afdeling en VAPRO.

2

Assessment

Indien we allebei enthousiast zijn, volgt er een online assessment. Je kunt deze thuis maken. Het assessment bestaat uit een intelligentie-, een competentie- en een drijfverentest. Na afloop van het assessment is het mogelijk om het rapport gelijk in te zien.

3

Tweede gesprek

Als de uitslag van het assessment aansluit bij de functie, volgt er een tweede gesprek. Afhankelijk van de functie is dit een gesprek met de leidinggevende, een collega en/of een inhoudsdeskundige. Bij wederzijdse interesse volgt daarna een aanbod.